KSMPaimio

Ampolassa syttyi kuivuripalo

Ampolassa syttyi torstaina aamupäivällä palo viljan kuivainsiilossa. Sen epäillään lähteneen joko ylikuumenemisesta tai kipinästä, hälytyksen teki paikalla ollut henkilö.
Päivystävän palopäällikön mukaan sammutustöihin osallistui kolme yksikköä. Siilosta tyhjennettiin 26 kuutiota viljaa painovoimaisesti alakautta, eli sammutustyön lisäksi haasteena oli mahdollinen pölyräjähdys. Tyhjennys ja jälkisammutustehtävä oli käynnissä vielä puoliltapäivin.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla