KSMPaimio

Lähtisitkö mukaan Parkki-toimintaan, haaste jatkuu?

Olisiko nyt aika Paimion seurakunnan päättäjien ottaa koppi Parkki-haasteesta? Paimion kaupunginvaltuutetut olivat haastettuna keväällä ja vuorot jaettiin valtuustoryhmille suuruusjärjestyksessä valtuutettujen määrän mukaan, toiveena jokaiselle päivystyskerralle vähintään kaksi henkilöä /puolue. Parkki-toimintaa uhannut päivystäjäpula saatiin näin vältettyä ja nyt on toiveissa, että haaste toisi tekijöitä myös syksyyn. Onko siis nyt – seurakuntavaalien kynnyksellä – seurakunnan päättäjien vuoro?
Parkki-katupäivystysryhmä on siis Paimion seurakunnan ja kaupungin nuorisopalveluiden ensisijaisesti alle 18-vuotiaisiin nuoriin kohdistuvaa auttamistyötä. Toimintaa toteutetaan erilaisissa nuorten suosimissa oleskelu- ja kohtaamispaikoissa Vistalla (Mm. urheilukenttä, kirkkopuisto, Jokipuisto, Ankkalampi). Kierroksella ollaan siis siellä missä nuoretkin ja silloin kuin nuoretkin, eli lähinnä perjantai-iltaisin.
Parkkilaiset kohtaavat nuoria aktiivisesti tarjoten mahdollisuutta luottamukselliseen keskusteluun ja aikuiskontaktiin. Nuoria autetaan yksilöllisesti, kulloinkin mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Parkkiryhmä toimii vapaaehtoisuuden ja luottamuksellisuuden periaattein. Parkin tukipiste on Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3.





Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla