KSMPaimio

Sauvon Päisterpäässä paloi maastoa

Vaikka maasto on kuivaa ja keli voimakastuulinen, Sauvossa selvittiin maastopalohälytyksestä ilmeisesti melkein säikähdyksellä. Ennen kolmea tullut maastopalohälytys sai liikkeelle laajan kaluston, mutta viiden aikoihin paikalla ollut palomestari tiedotti jälkisammutuksesta. Palopaikka oli Päisterpäässä ja tiedotteiden mukaan Alistalontiellä paloi noin puolen hehtaarin alue, jonka sammutustyöt siis jälkisammutusvaihteessa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla