KSMPaimio

Sauvossa ei uhkaa vesipula, mutta järkeä saa kulutuksessa käyttää

Sauvossa ei vesi ole loppumassa, ja keskustassa kiusannut vesirikkokin on korjattu ja vedentulo palautunut normaaliksi.
Kuntalaisten keskuudessa vesi on ollut pieni puheenaihe, koska kunnan nettisivuille laitettiin jo ennen vesirikkoa viesti, että tarpeetonta vedenkäyttöä on hyvä välttää. Tässä vedottiin siis vain kuntalaisten maalaisjärkeen kuivana kesänä. Tätä seurannut putkirikko keskustan alueella herätti huolen veden loppumisesta, mutta siitä ei ole kyse. Putkirikko korjattiin ja vesi on alun sameuden jäljiltä palautunut normaaliksi.
Kannaksen alueelle pumpataan nyt hiukan normaalia enemmän Mäntykankareen Vesi Oy:n vettä, mutta siinäkin todennäköisesti palataan normaalitilanteeseen ensi viikolla. Mäntykankareen vettä käytetään osin Kannaksella koko ajan ja se on ihan tavallisena puskurina muulloinkin.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla