KSMPaimio

Uimavesien kuntoa seurataan edelleen

Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy:n 30.7. laatimien uimavesimittausten mukaan Paimion Hiekkahelmen sekä Ankkalammen uimavesien mikrobiologinen laatu täytti valvontatutkimuksen vaatimukset.
Säätilassa tapahtui kuitenkin merkittävä muutos viikonloppuna. Uudet mittaukset toteutettiin maanantaina. Mahdolliset sinilevänäytteet otetaan Hiekkahelmestä, Ankkalammelta sekä Sauvon Marjaniemestä. Koirien uimapaikka Haukkuhelmi jää ilman näytteenottoa. Tulokset julkaistaan keskiviikon ja torstain aikana.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla