UUTISET

PÄÄKIRJOITUS

MUISTOJEN PEIMARI

 

Sää
VideoKuntsari
Mitä meinaat?

Rakennatko?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...
Törmäsitkö uutiseen?

 

Laita viesti toimitus@kunnallislehti.fi

Nyt facebookissa
  • Saimme soiton, että Sauvossa Saustilassa on torstain ja perjantain välisenä yönä helikopterit pörränneet usean tunnin ajan todella matalalla, valot olivat pyyhkineet kattoja ja ihmiset olivat pelästyneet. Heille oli hätäkeskuksesta vastattu, että paikalla on etsintäoperaatio käynnissä. Nyt olen soittanut poliisit, pelastuslaitokset ja meripelastuksenkin läpi, ja kaikkialla on oltu ihan kysymysmerkkinä. Mitään etsintää ei ole ollut, eikä helikoptereita ole ollut Sauvossa päinkään. Onkohan teillä asiasta lisätietoa - vai onko meille kerrottu väärä päivä tai paikka? - Maria
Ilmoituksia lehdestä
Klikkaa ilmoitus isommaksi
Digilehti

 

Lue Kunnallislehti


Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Irtonumero: 1,90€
Määräaikaistilaus alkaen 10,00€/2kk

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot