UUTISET

PÄÄKIRJOITUS

MUISTOJEN PEIMARI

 

Sää
VideoKuntsari
Mitä meinaat?

Mitä mieltä olet Kaarinan koulujen tablet-hankkeesta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...
Törmäsitkö uutiseen?

 

Laita viesti toimitus@kunnallislehti.fi

Nyt facebookissa
  • Tämä pitäisi opettaa kaikille lapsille ja aikuisille (kerran läheltä piti -tilanteessa aikuinen pyöräilijä huusi, että "pyöräilijähän saa aina ajaa ensin!"). Viime perjantaina muuten näin ensimmäisen keran elämässäni kun pyöräilijää sakotettiin jalkakäytävällä ajosta. -Kylli


    Onhan se kumma, ettei tämä liikennesääntö mene kaaliin
    www.uusisuomi.fi
    Jalankulkijan suojatiesääntö on useimmille tuttu, mutta kuinka käy, kun otetaan polkupyörä käyttöön?Pyöräilyn väistämissäännöt muutuivat jo vuosia sitten, mutta edelleenkään niitä ei tunneta, edes pyöräilijöiden keskuudessa.
Ilmoituksia lehdestä
Klikkaa ilmoitus isommaksi
Digilehti

 

Lue Kunnallislehti


Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Irtonumero: 1,90€
Määräaikaistilaus alkaen 10,00€/2kk

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot