KSMPaimio

Ilmoita Kunnallislehdessä

Kunnallislehti on Peimarin alueen ykkösmedia.
Lehti ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin, lukijoita meillä on säännöllisesti parikymmentätuhatta ja laajajakeluiden myötä määrä kasvaa vielä tuostakin. Paikallislehtenä meidät luetaan tarkkaan, niin tarkkaan, että toisinaan meitä myös opastetaan pilkkujen paikoista.

Me Kuntsarin ilmoitusmyynnissä haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään. Opastamme mielellämme kaikissa ilmoitusasioissa. Suunnittelemme ja avustamme ilmoituksen toteutusta ja halutessasi välitämme sen muihin lehtiin.

Teemme säännöllisesti laajajakeluita ja teemanumeroita.

Soita myyntiin 02 5888652 tai -653, palvelemme mielellään

Seurat ja yhdistykset voivat ilmoittaa maksutta Kunnallislehden seuratoimintapalstoilla silloin kun tieto koskee jäsenille suunnattua toimintaa. Vuosi-, syys- tai kevätkokousilmoittelu ei palstalle kuitenkaan sovi, koska näiden kokousten ilmoittamista säätelee laki ja yleensä myös yhdistyksen omat säännöt. Myöskään kaikille avoimet maksulliset tapahtumat, joissa tapahtuu varainkeruuta eivät sovi palstalle. Nämä säännöt on luotu siksi, että mikäli verottaja tulkitsee seurapalstan tekstit ilmoitteluksi, se perii kustantajalta arvonlisäveroa, vaikkei lehti ole maksua saanutkaan.

Tiedot voi lähettää osoitteella seurapalstat@kunnallislehti.fi  Saatte automaattikuittauksen. Mahdollisissa epäselvissä tilanteissa pyrimme ottamaan yhteyttä, mikäli teksti ei sellaisenaan sovi palstalle.

Voit ilmoittaa myös täällä Kuntsarissa –
varmista näkyvyytesi verkossa!

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla