KSMPaimio

KUNTSARI keskellä kylää!

Toimistomme on Paimion keskustassa, Vistantie 19 ( liikennevaloristeyksen tuntumassa).

Toimistolta löydät meidät tutut toimittajat ja ilmoitusmyyjät.

Kuten arvattavaa, toimittajat liikkuvat juttukeikoilla, mutta myyjät tavoitat varmimmin arkisin kello 9-12. Muina aikoina kolkutathan ovea, avaamme kyllä!

Toimitus vastaa sekä Kuntsarin että Kunnallislehden sisällöistä.

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla toimitukseen p. 02 5888650 tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(a)kunnallislehti.fi.

Henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)kunnallislehti.fi.


Taina Tukia

päätoimittaja
p. (02) 588 8651, 050-62476

Työnilo syntyy varmimmin sitä kautta, että uutiset herättävät lukijoita ja toimitukseen tulee yhteydenottoja, sekä ruusuja että risuja. Mitä enemmän lehti herättää keskustelua, sitä parempi! Mielipiteiden kirjoa pitää aina olla, se vie elämää ja kehitystä eteenpäin enemmän kuin tasainen hyminä. Päätoimittaja asuu Paimiossa ja mökkeilee Sauvossa.

 

kyllinettihr

Kylli Salo

toimitussihteeri

Susirajan takaa etelään mutkitellen vaeltanut tyttö, joka päätyi lopulta Turkuun. Kylli-täti jaksaa uskoa paikallisjournalismin arvoon ja muistuttaa olennaisesta: tavallinen ihminen on tärkein, ja kumisaappaat kannattaa pitää aina mukana. Hyväntuulisimmillaan sienimetsässä.

 

Perttu Hemminki

toimittaja p. (02) 588 8655,

vuorotteluvapaa 2.1.-11.4. 2018

 

Ei mikään tekniikkanero tai urheilun huippuasiantuntija, vaikka seuraakin aktiivisesti jääkiekkoa ja formula-autoilua. Eteläpohjalainen luonteenlaatu, jota humanistinen koulutus on sopivasti pehmentänyt. Toimittajana jokamiesluokkaa pyrkien silti välttämään vauhtisokeutta ja turhaa kolarointia. Harrastaa vanhojen sähköurkujen keräilyä ja puoli-infantiilien radio-ohjelmien työstämistä.

 

 

InaVirtanenIna Virtanen

toimittaja p. (02) 588 8654

Ina Virtanen on toimituksen sijainen, Porista kotoisin ja asuu Turussa. 

 

 

 

Maria Kesti

toimittaja

Maria Kesti on toimituksen vakituinen ammattilaisapu. Maria asuu Paraisilla omakotitalossa, ja perheeseen kuuluu puoliso ja kolme lasta.

 

Toimituksen vakituisiin avustajiin lukeutuvat myös:  Jaana Pakarinen , Anni Himberg, Jan Sundman. Yhteys toimituksen kautta.

ILMOITUSMYYNTI

Maija Aro ilmoitusmyynti

p. 02 5888652
 
Maija on ollut kunnallislehtiläinen jo vuosikymmenten ajan, ja niinpä hän on tullut hyvinkin tutuksi useimmille ilmoittaja- ja tilaaja-asiakkaille. Syntyperäisenä paimiolaisena Maija myös tuntee seudun ja sen yritystoimintaa laajasti. Kesällä Maija mökkeilee Sauvon Karunassa ja talvella matkustaa eri puolilla maailmaa.
 
 
 

Raija Kirveskari ilmoitusmyynti

p. 02 5888653

Pohjoisen kasvatti Raija auttaa sinua etsimään sopivaa markkinointiratkaisua ja laittaa vauhtia liiketoimintaasi. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu! Kuntosali liikuttaa vapaalla ja aika kuluu myös lasten kanssa jäähalleilla ja ratsastustalleilla.

 

 

 

Myyntijohtaja Sari Kuusinen / p. 040 539 0969/ sari.kuusinen@sss.fi

Toimitusjohtaja Jaakko Ketonen /TS- Yhtymä

 
 
Sää
Vitsit vähissä?
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu
Arkistot
Muualla