KUNTSARI keskellä kylää!

Toimistomme on Paimion keskustassa, Vistantie 19 ( liikennevaloristeyksen tuntumassa).

Toimistolta löydät meidät tutut toimittajat ja ilmoitusmyyjät. Toimittajat tietenkin liikkuvat juttukeikoilla, joten tapaaminen kannattaa sopia. Myyjät ovat varmimmin paikalla arkisin kello 9-12. Muina aikoina kolkutathan ovea, avaamme kyllä!

Toimitus vastaa sekä Kuntsarin että Kunnallislehden sisällöistä.

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla toimitukseen p. 02 5888650 tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(a)kunnallislehti.fi.

Henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)kunnallislehti.fi.


Taina Tukia

päätoimittaja
p. (02) 588 8651, 050 62476

Työnilo syntyy varmimmin sitä kautta, että uutiset herättävät lukijoita ja toimitukseen tulee yhteydenottoja, sekä ruusuja että risuja. Mitä enemmän lehti herättää keskustelua, sitä parempi! Mielipiteiden kirjo vie elämää ja kehitystä eteenpäin enemmän kuin tasainen hyminä. Päätoimittaja asuu Paimiossa ja mökkeilee Sauvossa.

 

kyllinettihr

Kylli Salo

toimitussihteeri p. (02) 588 8654

Susirajan takaa etelään mutkitellen vaeltanut tyttö, joka päätyi lopulta Turkuun. Kylli-täti jaksaa uskoa paikallisjournalismin arvoon ja muistuttaa olennaisesta: tavallinen ihminen on tärkein, ja kumisaappaat kannattaa pitää aina mukana. Hyväntuulisimmillaan sienimetsässä.

 

 

Perttu Hemminki

toimittaja p. (02) 588 8655,

Ei mikään tekniikkanero tai urheilun huippuasiantuntija, vaikka seuraankin aktiivisesti jääkiekkoa ja formula-autoilua. Eteläpohjalainen luonteenlaatu, jota humanistinen koulutus on sopivasti pehmentänyt. Toimittajana jokamiesluokkaa pyrkien silti välttämään vauhtisokeutta ja turhaa kolarointia.

 

 

 

InaVirtanenIna Virtanen

toimittaja p. (02) 588 8655

Ina Virtanen on toimituksen sijainen, Porista kotoisin ja asuu Turussa.

 

 

 

Maria Kesti

toimittaja

Maria Kesti on toimituksen vakituinen ammattilaisapu. Maria asuu Paraisilla omakotitalossa, ja perheeseen kuuluu puoliso ja kolme lasta.

 

Toimituksen vakituisiin avustajiin lukeutuvat myös:  Jaana Pakarinen , Anni Himberg, Jan Sundman. Yhteys toimituksen kautta.

ILMOITUSMYYNTI

Maija Aro ilmoitusmyynti

p. 02 5888652
 
Maija on ollut kunnallislehtiläinen jo vuosikymmenten ajan, ja niinpä hän on tullut hyvinkin tutuksi useimmille ilmoittaja- ja tilaaja-asiakkaille. Syntyperäisenä paimiolaisena Maija myös tuntee seudun ja sen yritystoimintaa laajasti. Kesällä Maija mökkeilee Sauvon Karunassa ja talvella matkustaa eri puolilla maailmaa.
 
 
 

Raija Kirveskari ilmoitusmyynti

p. 02 5888653

Pohjoisen kasvatti Raija auttaa sinua etsimään sopivaa markkinointiratkaisua ja laittaa vauhtia liiketoimintaasi. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu! Kuntosali liikuttaa vapaalla ja aika kuluu myös lasten kanssa jäähalleilla ja ratsastustalleilla.

 

 

 

Myyntijohtaja Sari Kuusinen / p. 040 539 0969/ sari.kuusinen@sss.fi

Toimitusjohtaja Jaakko Ketonen /TS- Yhtymä