Lottopottikuponki ostettiin Paimiosta

0
Lottovoiton myyntipaikka

Lauantain Lottoarvonnassa päävoittona ollut kolme miljoonaa euroa jaettiin yhdentoista voittajan kesken. Toisen puolikkaan voitosta sai seinäjokelainen lottoaja ja toinen puolisko jaettiin kymmenen porukkalottoon osallistuneen kesken ympäri Suomea.
Yksi porukkalottoon osallistuneista kupongeista oli ostettu Paimion R-Kioskista.
– Ainakaan minun aikanani ei päävoittoon oikeuttavaa kuponkia ole täältä ostettu. Enkä usko, että ennen sitäkään, naurahtaa R-Kioskin myyjä Jaana Jäntti.

Vaikka täysosuma on Lotossa ensimmäinen, on suuria potteja voitettu Paimion R-Kioskilta aiemminkin.
– Muistaakseni Viking-lotossa on joskus ollut iso voitto, sekä arvasta on ainakin kerran tullut 150 000 euroa, Jäntti muistelee.
Tällä kertaa Paimiosta ostettu lottokuponki oikeutti 150 000 euron voittoon. Jaana Jäntin mukaan kiinnostus porukkapelejä kohtaan on noussut alkuviikolla.
– Muutamat ovat tulleet kysymään, että millainen kuponki voittanut oli ja samalla jotkut ovat sitten laittaneet porukkapelin tulevaa arvontaa varten, hän kertoo.
Viikoittain lottoava Erkki Lehto myöntää, että usko omaan voittoon nousee, kun jollain paikallisella käy tuuri.
– Itse laitan yleensä joka viikko porukkapelin menemään. Isoja voittoja ei ole vielä tullut, mutta sitä vartenhan noita rivejä täytellään, että joskus vielä osuisi, hän naurahtaa.