Edessä urheilun superkesä

0
Soini ja Juha-Matti Santala valmistautuvat kesän EM-kilpailuihin tekemällä muun muassa joukkueiden kokoonpanoarkkeja.

Urheilujännäreitä hellitään tulevana kesänä lähes tauottomalla arvokisaputkella. Jääkiekon kotikisoja seuraa jalkapallon EM-kisat Puolassa ja Ukrainassa, ja yleisurheilun EM-mitaleista kisataan juhannuksen jälkeen Helsingin Olympiastadionilla. Urheilun superkesän kruunaa Lontoon kesäolympialaiset heinä-elokuun vaihteessa.

Todelliset urheilun ystävät pysyvät siis televisioruudun äärellä kesälläkin. Paimiolaisten Santaloiden perheessä, jossa jalkapallo on ykkösjuttu, valmistaudutaan jalkapallon arvokisoihin huolella. Isä ja poika eli Soini ja Juha-Matti hahmottelevat aloituskokoonpanoja pahviarkeille, ja tulosvetoja tehdään ilman rahapanoksia. Ne tuovat omaan ”kisastudioon” lisätunnelmaa.