Jos välität et välitä -kampanja Kaarinassa

0
Nuoret saavat alkoholinsa usein aikuisilta.

THL:n kouluterveyskyselyn  mukaan peruskoulun 8.- ja 9.-luokkalaiset hankkivat alkoholia vanhempien kaveriensa tai sisarustensa avulla, ja myös nuorten vanhemmat ostavat alaikäiselle lapselleen alkoholia. Kaarinassa muistutellaan torstaina 24.5., että alkoholia alaikäiselle välittävä aikuinen toimii lainvastaisesti: alkoholin myynti, anniskelu ja luovuttaminen alle 18-vuotiaalle on rikos.

Jos välität et välitä -kampanjan väki jakaa kampanjamateriaalia klo 14 -16 Ravattulan Citymarketin, K-Supermarket Katariinan, Piispanristin Prisman, S-Market Piikkiön sekä K-supermarket Piikkiön edustoilla. Tempauksessa on mukana myös poliisi. Perimmäisenä ajatuksena on välittää nuorille  yhdessä viesti siitä, että  vanhemmat ja täysi-ikäiset välittävät heidän hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan.