Kolari koska olematon valo näytti väärin

0

Piispanristillä sattui keskiviikkona klo 11 aikaan erikoinen kolari. Kuorma-auto oli tullut Kairiskulmantietä ja jatkanut suoraan 110- tien yli Piispanristintielle. Samaan aikaan tuli Piispanristintien alussa oikealla olevalta nimettömältä tieltä henkilöauto kärkikolmion takaa kuorma-auton eteen.
Henkilöauton kuljettaja ajoi törmäyksen jälkeen autonsa tien vastakkaiselle puolelle ja kuorma-auton kuljettaja meni juttelemaan henkilöautoa kuljettaneen iäkkään miehen kanssa. Jonkin ajan kuluttua mieskuski lähti vain liikkeelle ja poistui paikalta Turun suuntaan. Hassua asiassa oli, että hän väitti tulleensa isommalle tielle koska hänelle paloi vihreä valo. Risteyksessä ei vaan ole liikennevaloja. Henkilöautosta eikä sen kuljettajasta ei ole tarkempia tietoja.