Mäkinen Hakaan valmennuspäälliköksi

0
Marko Mäkinen aloittaa ensi syksynä Paimion Hakan jääkiekkojaoston valmennuspäällikkönä.

Entinen huippukiekkoilija Marko Mäkinen aloittaa kaudella 2012-13 Paimion Hakan jääkiekkojaoston valmennuspäällikkönä. Yli 500 SM-liigaottelun kokemuksella ja kaksi Suomen mestaruutta saavuttaneena hän tietää, mitä huipulle pääseminen edellyttää.

Hakan jääkiekkojaoston missiona on nousta merkittäväksi alueelliseksi kasvattajaseuraksi, ja tavoitteekseen yltääkseen Mäkisen kaltaisen ammattilaisen saaminen mukaan valmennukseen on merkittävä askel. Hän uskoo, että Paimion kokoisella kaupungilla on potentiaalia nostaa jääkiekkojuniorikasvatuksensa alueelliselle huipputasolle.

– Tällä hetkellä Paimiossa on paljon innostuneita niin jääkiekossa, jalkapallossa kuin muissakin lajeissa. Se innostus tarttuu myös vanhempiin, mikä luo hyvän hengen koko paikkakunnan urheiluyhteisöön.