Holtiton kuski jäi kiinni juoksukilpailun jälkeen

0

Kaarinan Ravattulassa henkilöauto lähti sunnuntaina iltakymmenen jälkeen poliisipartiota pakoon. Noin 20 minuutin takaa-ajon jälkeen auto pysähtyi Pasmakadulla, ja poliisi sai pienen juoksukilpailun jälkeen kuljettajan kiinni. Auto ajoi takaa-ajon jälkeen reilua ylinopeutta ja aiheutti vaaratilanteita. Kuljettajana olleella vuonna 1984 syntyneellä turkulaisella miehellä ei ollut ajokorttia, ja hänen epäillään olleen huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Auto oli myös otettu luvatta käyttöön, ja siihen oli laitettu väärät rekisterikilvet. Asiaa tutkitaan muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Moottoritie 1:llä Kaarinassa moottoripyöräpoliisi mittasi sunnuntaina hieman iltakuuden jälkeen henkilöautolle nopeudeksi 174 km/h. Suurin sallittu nopeus alueella on 120 km/h. Auton kuljettajana oli vuonna 1993 syntynyt nuori mies. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Kaarinassa Voudinkadulla lukitussa parkkihallissa murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä henkilöautoon. Autosta oli anastettu muun muassa navigaattori ja työkaluja.