Maijan iso projekti

0
Paimiolainen Maija Koro huokaisee kotonaan Hevonpäässä leikkimökin portailla saatuaan valmiiksi ison projektin asuntomessuille.
Paimiolainen Maija Koro huokaisee kotonaan Hevonpäässä leikkimökin portailla saatuaan valmiiksi ison projektin asuntomessuille.

Huomenna perjantaina Tampereella alkavilla asuntomessuilla on mukana Tervakukaksi nimetty talo, jossa ei ole keskitytty pelkkään uutuustuotteiden esittelyyn vaan ennen kaikkea ekologisuuteen ja hiilineutraaliuteen. Tämä oli johtotähti myös talon sisustuksessa, jonka on suunnitellut alusta loppuun paimiolainen sisustusarkkitehti Maija Koro. Koska kyseessä ei myöskään ole mikään talotehtaan esittelytalo vaan alueelta tontin hankkineen perheen rakennushanke, taloa ei ole ”stailattu” trendikkäästi asuntomessuja varten, niin kuin usein tehdään, vaan kaikki on todella mietitty tämän perheen käyttöön.