Pemarille satatuhatta litraa täyteen

0
Pemari otti tyynesti vastaan Hyssälöiden (Petri, Ulla ja Annika) valmistaman juhlaseppeleen.
Pemari otti tyynesti vastaan Hyssälöiden (Petri, Ulla ja Annika) valmistaman palkintoseppeleen.

Paimion Sukselassa juhlittiin viime viikolla harvinaislaatuista virstanpylvästä, kun Hyssälöiden tilalla palkittiin 100 000 litraa lypsänyt lehmä. Pian 11-vuotias Pemari ei ollut moksiskaan seremoniasta, vaan kävi tyylikkäästi tervehtimässä seppelettä ja muuta juhlaväkeä ennen paluutaan takaisin laumansa pariin laitumelle.

– Tasainen lypsäjähän se on ollut. Parhaana vuotena litroja on kertynyt hiemaan vajaa 13 000, ja kymppitonni on mennyt rikki miltei joka vuonna, kiitteli isäntä Petri Hyssälä tuoretta “satatonnariaan”.

Huomisessa Heinälehdessä lisää Pemarista!