Sauvo ja Paimio alhaisen työttömyyden kuntia

0

Paimiossa oli kesäkuussa työttömiä selvästi vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Kaarinassa on sitä vastoin ollut tänä kesänä työttömyyttä hieman enemmän kuin vuoden 2011 kesällä. Sauvossa tilanne on ollut kumpanakin kesänä samanlainen työttömyysasteen ollessa niinkin alhainen kuin 4,4–4,5 prosenttia.
Missään muualla Varsinais-Suomessa työttömyysaste ei ole tällä hetkellä niin matala kuin Sauvossa. Kakkossijalla tässä vertailussa on Paimio ja kolmantena Turunmaan seutukunta, jossa työttömyysaste on jo selvästi yli 5 prosenttia.
Rajuinta työttömyyden kasvu on ollut Salossa ja Uudessakaupungissa. Salossa työttömien määrä on kasvanut viime vuoden kesäkuuhun verrattuna 322 hengellä. Jos Salon työllisyys olisi pysynyt edes likimain ennallaan, olisi Varsinais-Suomen tilanne tällä hetkellä parempi kuin viime kesänä.