Tiedättekö mitä pulahti mereen Rantolassa?

0
10 pientä kalanpoikasta valui Rantolan uimarannalla mereen. Olosuhteet ovat niille Chris Karppisen mukaan hyvät.00
Näille kalanpoikasille olosuhteet ovat Chris Karppisen mukaan nyt hyvät. Rantolasta niille aukeaa uusi suuri maailma.

Kalatalouden Keskusliitto lennätti keskiviikkona maahan 177 000 kalanpoikasta istutettaviksi eri puolille eteläistä Suomea. Näistä 20 000 istutettiin Varsinais-Suomeen pääosin Halikonlahteen ja Paimionselälle. 10 000 pientä pulikoijaa pulahti uuteen kotimereen Karunan Rantolassa myöhään tänä iltana, kun Chris Karppinen avasi laatikot. Aika kuhina siinä kävi.
Istutuksen takana on Kalatalouden Keskusliiton kampanja, jolla halutaan vahvistaa tämän mielenkiintoisen kalalajin kantaa näilläkin vesillä. Valtio maksaa istutuksen laskun.
Istutuksiin käytetyt poikaset oli pyydetty Severnjoesta Englannista ja pidetty karanteenissa Ruotsissa. Ne ovat noin 10 senttimetrin pituisia ja gramman painoisia. Lue perjantain lehdestä mitä ne olivatkaan.