Hepojoelle suunniteltu maankaatopaikka kuumentaa kylällä tunteita

0

Kaarinan kaupungin suunnitelma maankaatopaikasta ja louhimosta Piikkiön Hepojoelle on saanut asukkaat takajaloilleen. Hepojoki-seuran masinoima muistutus hankkeesta jätetään vielä tällä viikolla kaupunginvirastolle. Asukkaat pelkäävät viihtyisän maalaismaiseman turmeltumista, kun alue muuttuu ja kuljetusralli alkaa. Erityisen huolissaan on Äyräksen perhe, jonka tiluksilta aukeaa näköala suoraan suunnitellulle alueelle.

Kaarina perustelee hanketta sillä, että kaupungin on löydettävä uusi maankaatopaikka Lakarin poistuvan alueen tilalle, ja Hepojoella on väljyyttä riittävästi. Hanketta puoltaa myös taloudellisuus, sillä maankaatopaikan etäisyys ei saisi kasvaa liian suureksi kaupungin keskustasta.

Lue lisää lehdestä tänään 21.8.!