Koirapuistossa viihtyy niin lemmikki kuin omistajakin

0
Walesinspringerspanielit Risto ja Aino pistivät leikiksi Paimion koirapuistossa.

Kaksi valkoruskeaa walesinspringerspanielia ja yksi tumma cockerspanieli kirmaavat ympäri tasaista aidattua nurmikenttää. Hieman kauempana juoksukilpailua seuraa valtava leonberginkoira omistajansa Tarja Möykkysen kanssa. Hän ja Rocky ovat tuttu näky Paimion koirapuistossa.
– Kerran-pari viikossa tulee käytyä. Täällä Rocky pääsee tapaamaan muita koiria ja itse taas näkee toisia koiraharrastajia. Uroksen on tärkeää päästä tutustumaan toisiin koiriin, jottei siitä tule äkäistä, Möykkynen kertoo.
Myös muu koirapuiston väki kuvaa illanviettoa ennen kaikkea sosiaaliseksi tapahtumaksi. Peimarin Koirat järjestää kolmeen osaan jaetussa puistossa pitkin vuotta muun muassa tottelevaisuuskoulutuksia.
– Ilmoittautuminen syksyn koulutuksiin on itse asiassa juuri nyt käynnissä. Kurssilla opetetaan esimerkiksi päivittäistä arkitottelevaisuutta, kisoihin tähtäävien tottelevaisuutta tai rally-toko -koulutusta, yhdistyksen tokovastaava Tove Peltoniemi kertoo.

Lue lisää 3.8. Kunnallislehdestä!