Matti Mäkitalo SM- vitoseksi

0

Peimarin alueen yleisurheilijat keräsivät tukun hyviä sijoituksia viime viikonloppuna Lahdessa käydyistä Kalevan Kisoista. Parhaiten onnistui kolmiloikassa viidenneksi uudella ennätystuloksellaan 13,98 sijoittunut Paimion Urheilijoiden Matti Mäkitalo. Hänen lisäkseen Sauvon Urheilijoita edustava Juho Launto ja sauvolainen, Turun Urheiluliiton väreissä kilpaileva Saara Raitis ottivat kumpikin 7. sijan 400 metrin aitajuoksufinaaleissa.
Launnon finaaliaika oli 54,29, mikä jää vajaan sekunnin hänen tällä kaudella juoksemasta ennätyksestään. Raitis puolestaan juoksi lauantain alkuerissä uuden ennätyksensä 1.01,68. Finaalissa Raittiin aika oli 1.02,34.
Lisäksi paimiolainen Turun Urheiluliittoa edustava Vilma Laitinen oli mukana 5000 metrin finaalissa sijoittuen 15:nneksi ajalla 17.50,31.