Ruoskassa elätellään toiveita palloiluhallista

0
Ruoskan joukkueet ovat harjoitelleet viimeisen vuoden ajan osittain Turun Leaf-areenalla.
Ruoskan joukkueet ovat harjoitelleet viimeisen vuoden ajan osittain Turun Leaf-areenalla.

Paimion Ruoskan salibandyjoukkueet valmistautuvat jo toiseen kauteensa ilman täysimittaista pelialustaa kotikaupungissaan. Viimevuotiseen tapaan harjoitusvuoroja on vuokrattu Leaf-areenalta Turusta, mutta toiveita oman palloiluhallihankkeen etenemiseksi elätellään samalla entistä vahvempina.
– Suunnitelmia ja laskelmia yhteisen palloiluhallin saamiseksi Paimioon on jo tehty, mutta aika alkuvaiheissa tämän asian kanssa vielä kuitenkin ollaan. Asioista tärkein, eli rahoitus, on vielä työn alla, toppuuttelee Paimion Ruoskan puheenjohtaja Janne Röytiö.
Ruoskan toiveissa onkin, että useita palloilulajeja palveleva halli saataisiin yhteisvoimin aikaiseksi. Tilasta hyötyisivät Turussa evakossa olevan Ruoskan lisäksi muun muassa Yrityksen lentopalloilijat, koululaiset ja lähialueen jalkapalloseurat talviharjoittelussaaan.