Saunajooga lyönyt läpi Paimiossa

0

Kuntokeskus KuntoPeimarissa on heinäkuusta lähtien joogattu saunan lauteilla. Tiina Vainion vuoden alussa lanseeraama SaunaYoga-liikuntamuoto sopii kaikenlaisille liikkujille ikään tai kuntoon katsomatta. Kevyessä noin 40-50 asteen lämmössä tehtävät rauhalliset joogaliikkeet saavat sykkeen kohoamaan sopivasti ja hien virtaamaan.
– Saunajoogassa liikkeet on tehty nimenomaa olosuhteisiin sopiviksi. Perusjoogaan verrattuna liikkeet ovat helpompia ja kevyempiä, eikä harjoituksen kesto ole kuin puolet normaalista, kertoo SaunaYogaa KuntoPeimarissa vetävä Samuli Lindgren.
Noin puoli tuntia kestävän laudejumpan aikana ehditään käymään koko keho tasaisesti läpi. Venytyksistä ja kevyehköistä lihaskuntoliikkeistä koostuva harjoitus on otettu Paimiossa hyvin vastaan.

 

Lue lisää tiistain 21.8. Kunnallislehdestä!