Kaarinankin ehdokkaat lopulta listattuna

0

Ohessa Kaarinan ehdokkaat – lopultakin listattuna sekä paperilehteen, että tänne. Näiden osalta viivästys johtui siitä, että sähköposti ei kaikkien osalta toiminut siten kuin suunniteltiin ja toivottiin. Kiitos Kaarinaan keskusvaalilautakunnan sihteeri Pirkko Aallolle.

Kansallinen Kokoomus
Petri Ahokas luokanopettaja, Annikki Alho sosiaalineuvos ja psykologi, Oskar Arell opiskelija, Ritva Auranen ostaja, Minna Ervast TtM kliinisen hoitotyön asiantuntija, Ritva Haltia laboratoriohoitaja, Jukka Haroma aluejohtaja, Jukka Helttula markkinointipäällikkö ja VTM, Helka Hollmén projektipäällikkö ja VTM, Kimmo Hollmén alueasiamies, Hannu Hurme rovasti ja kasvatustoimen johtaja, Sirpa Hyppönen kirjastonhoitaja, Pentti Inkeri eläkeläinen, Jukka Javanainen yrittäjä, Lisbeth Johansson FM ja kieltenopettaja, Valtteri Johansson myynti-insinööri, Petri Kannisto toimitusjohtaja, Merja Kantalainen luonnont. kand. ja yrittäjä, Janne Kauppinen projektipäällikkö, Pekka Kontturi LVI-insinööri ja eläkeläinen, Jenni Korhonen sisustussuunnittelija ja yrittäjä, Kalervo Korvensyrjä yrittäjä, Jaakko Koski MMK ja maatalousyrittäjä, Meri Kotamäki KM ja myyntineuvottelija, Tomi Kulmala avainasiakas-päällikkö ja sairaanhoitaja, Tero Kuusisto KTM ja hallintopäällikkö, Sirpa Kärpijoki KM ja oikeusaputoimiston edunvalvoja, Petri Laaksonen yrittäjä ja rakennusinsinööri, Matias Lahdenperä LVI-asentaja, Piritta Laitakari oikeustradenomi, Aila Laitinen terveydenhoitaja ja diabetes-hoitaja, Laura Langh-Lagerlöf yrittäjä, Tiina Lindstedt yo-merkonomi ja lastenohjaaja, Jorma Luomala VTM ja lehtori, Heli-Maarit Makkonen FM sekä toimisto- ja hallintoinsinööri, Merituuli Mattila VTM ja ostaja, Tuulia Merivuori VTK ja yrittäjä, Ulla Myntt kiinteistövälittäjä, Vesa Mäki nuoriso- ja valmennuspäällikkö, Paula Mäkinen asiakassihteeri ja herastuomari, Paavo Nevalainen opistoupseeri (evp), vapaaehtoistyöntekijä, Riitta Nissilä suunnitteluinsinööri, Antero Nylund yrittäjä, Jarmo Närvä yrittäjä (sit.), Niko Pentti IT-järjestelmäasiantuntija, Christian Perheentupa kapteeni ja upseeri, Markku Pohjola insinööri ja toimitusjohtaja, Lasse Puustinen hoitotyöntekijä ja lähihoitaja-opiskelija, Toni Pyökäri palomestari ja yrittäjä, Mika Rantanen rehtori, Markku Repo rakennustarkastaja ja eläkeläinen, Marja-Helena Salmio vapaaehtoistyöntekijä, rehtori sekä eläkeläinen, Jarmo Salo rehtori, Tiina Salo LT ja sydänlääkäri, Susanna Sarvanto-Hohtari lakimies, Hanna Sirkiä erityisopettaja ja FM, Ilkka Sorsa myyntipäällikkö ja eläkeläinen, Lena Suominen ruotsin kielen tuntikouluttaja, Minna Survonen osastonhoitaja, Olli-Pekka Sysinoro KTM ja IT-konsultti, Jaana Tomppo hoitotyön opettaja ja terveydenhoitaja, Nina-Mari Turpela varatuomari sekä laki- ja hallintoasioiden päällikkö, Lasse Vahtola rovasti ja kappalainen (sit.), Marja Vaiste KTM ja yrittäjä, Emmi Valo ylioppilas, Sanna Vauranoja diplomi-insinööri, Kaarina Veira erityisopettaja, Sanna Viipuri KTM, Eeva Vikström esimies ja eläkeläinen, Janne Ylä-Poikelus lead developer
Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue
Helena Adel eläkeläinen, Apo Coskun kokki ja yrittäjä, Arto Degerholm sähkötyöteknikko, Kirsti Elo diettikokki, Arto Elo yrittäjä ja  toimitusjohtaja, Petri Freman pääluottamusmies, Jaakko Förbom emeritus ylipostimies, Irja Gustafsson sosiaaliohjaaja, Raija Hautakoski laturi, Mikael Hiltunen toiminnanjohtaja ja VTM, Sari Hukkanen biotekniikan insinööri ja osastopäällikkö, Henrik Jalo suojelupäällikkö, Jarkko Järvinen nuorisotoimenjohtaja evp, Jere Järvinen nuoriso-ohjaaja, Jarmo Järviö aluesihteeri, Pekka Kaukonen vakuutusedustaja, Esko Koivisto konduktööri, Henrik Kosonen yrittäjä, Katja Kursu YTM ja hankevastaava, Sam Kuutti työsuojeluvaltuutettu, Esko Lehtosalo työvoimaohjaaja ja sosionomi, Riitta-Liisa Lehtonen perushoitaja/vanhustyö , Leino Mika yrittäjä, Mari Lindholm FM viittomakielen tulkki, Johanna Lipponen kirjanpitäjä, Markku Loponen yrittäjä ja eläkeläinen, Tapani Mellanen rakennusinsinööri, rakennuttajakonsultti, Mäkelä Jouko hitsaaja, Marjatta Nenonen pääluottamusmies, Kari Nikkonen vastaava kenttämestari, Hanna Petäjä sairaalasuunnittelija ja sairaanhoitaja (ylempi AMK), Kauko Pihlava eläkeläinen, Jouni Puustinen opettaja, Matti Ranne lajitteluoperaattori ja eläkeläinen, Marjatta Rantala KM ja eläkeläinen, Maija Ruohonen farmanomi ja eläkeläinen, Simo Saarikko lakimies ja varatuomari, Jukka Sirén johtamisen tohtori, Heikki Suominen eläkeläinen, Marjo Taimila lastenhoitaja, Susanna Torkkila LVI-asentaja ja vaihetyöntekijä, Pia Triipponen sairaanhoitaja, Marja Vaitinen myyjä, Tuomo Vikstedt katsastusmies, Marjukka Viljanen lähihoitaja ja opiskelija sekä menetelmäsuunnittelija, Marja-Leena Virkki sosiaalityöntekijä, Mikko Vuori isännöitsijä ja työsuojeluvaltuutettu, Sirkka Välimaa hallintovirkailija, Ruth Åkerberg eläkeläinen
Vasemmistoliitto
Petri Asklöff sähköasentaja, Kaj Fredriksson varastoapulainen, Päivi Föhr elektroniikkatyöntekijä, Anna-Liisa Hettula myymäläpäällikkö ja eläkeläinen, Karoliina Järvi elektroniikka-työntekijä, Pentti Kallio toiminnanjohtaja, Heljä Karjalainen-Manninen HuK ja matkailuopas, Pekka Kuosmanen vapaa kirjoittaja, Annina Laaksonen myyjä, Tuomo Laine sähköasentaja, Tapio Lempinen eläkeläinen, Sakari Leonsaari eläkeläinen, Tapio Manninen FM ja historian tutkija, Tuuli Niemi toimintaterapeutti, Mauno Niemiaho työkalunvalmistaja ja eläkeläinen, Raija Raittio aluetoimitsija, Marjo Salminen pintakäsittelijä, Seija Savo OTK ja ylitarkastaja, Matti Suominen CNC-sorvaaja, Boke Virta putkiasentaja
Vihreä liitto
Milla Aalto biologian opiskelija, Elias Aarnio tietotekniikan asiantuntija, Päivi Ahlroos talouspäällikkö ja yrittäjä, Outi Ahonen lastenpsykiatrian erikoislääkäri, Terttu Eriksson luokanopettaja ja työnohjaaja, Jorma Hellsten tutkimusmestari, Timo Kirjonen ympäristönhoitaja, Aaro Kiuru fysiikan dosentti, Tomi Kurkilahti yrittäjä, Hannu Lahtonen osastonhoitaja, Kirsi Lehto dosentti ja yliopistolehtori, Jani Leino ekonomi ja palvelupäällikkö, Milla Männistö eläinlääkäri, Niko Porjo FM ja tuotehitysmanageri, Markus Rantala akatemiatutkija ja dosentti, Hannu Rautanen rehtori, Silja Ristimella toimistotyöntekijä ja parturikampaaja, Niina Ruuska FM ja biologi, Mari Saario FM ja ympäristöasiantuntija, Maarit Snellman KM ja erityispedagogiikka-asiantuntija, Anneli Suutari erikoissairaanhoitaja, Jouni Tähti eläkeläinen, Kai Uusitupa opintosihteeri, Tomi Uusitupa musiikkiteknologi ja muusikko, Anton Vaaranmaa järjestelmäylläpitäjä ja merkonomi
Suomen Kristillisdemokraatit
Markku Ilus yleislääketieteen erikoislääkäri, Eero Kaumi katekeetta, Armo Kuoppakangas pastori, Liisa Leikkari sairaanhoitaja ja eläkeläinen, Kaarina Peltonen kanttori, Liisa Roine vastaanottoavustaja, Ismo Seivästö pastori ja hum.kand, Katja Tammelin luokanopettaja, Toni Toivonen luokanopettaja ja KM, Jari Tulonen terveystarkastaja, Sirpa Airi-Anneli Viherkoski eläkeläinen
Suomen Keskusta
Jouni Aaltonen laivalevyseppä, Rami Ahlfors eläkeläinen ja isännöitsijä, Mirja Airio sosiaaliohjaaja, Kalle Alander opiskelija, Matti Alander yrittäjä, Raimo Erkkilä rikoskomisario, Katja Filatoff FM ja vakuutusneuvottelija, Jaana Heimonen suntio-vahtimestari, Ulla Hörkkö projektipäällikkö, Kimmo Jansson tekninen myyjä, Juhani Korvensyrjä maanviljelijä, Vuokko Lahtela toimitusjohtaja ja yrittäjä, Jari-Pekka Laiho oikeustieteen opiskelija, Jussi Laine toimitusjohtaja, Saija Laine lähihoitaja, Aila Lenkkeri emäntä, Riika Patrakka kotiäiti ja omaishoitaja, Antti Penninkangas liikkeenharjoittaja, Tapani Raittila insinööri ja opiskelija, Aimo Sillanpää Fil.tri, Auvo Tikkanen eläkeläinen, Marika Torvinen palveluohjaaja, Sinikka Tuomarila rehtori ja eläkeläinen, Tiina Tuomarila sairaanhoitaja, Leena Tuominen psykologi ja eläkeläinen, Sanna Tähkämaa maanviljelijä ja yrittäjä, Jaakko Uutela lähihoitaja
Ruotsalainen kansanpuolue
Björn Eklund konepäällikkö, Ralph Fröberg johtaja, Åsa Gustafsson sosionomi, Margita Kylkis lastenhoitaja, Lisa Molander hum.kand, opettaja ja eläkeläinen
Perussuomalaiset
Pertti Alakylä eläkeläinen, Janne Aso palotarkastaja ja työsuojeluvaltuutettu, Veikko Eskelin yrittäjä, Matti Heino sairaankuljettaja, Jari Helispuro tietokoneasentaja, Johanna Itkonen koulunkäyntiavustaja ja omaishoitaja, Janne Järvenpää laivanrakentaja, Mauri Kelahaara vaihetyöntekijä, Marja-Liisa Kujanpää suntio, Jarmo Lehtinen yrittäjä ja eläkeläinen, Lauri Lempiäinen hitsaaja ja eläkeläinen, Tommi Leppänen yhteyspäällikkö, Petri Liikala vartija, Manne Lindroos linja-autonkuljettaja ja eläkeläinen, Atte Pulli insinööri (AMK), Mikko Seppälä erityisopettaja, Matti Toivonen sähkömies, Niina Virranheimo sosiaaliohjaaja, Veli-Matti Virtanen autonkuljettaja, Kari Yrjänäinen linja-autonkuljettaja, Henrik Ämmälä ajoneuvoyhdistelmäkuljettaja
Itsenäisyyspuolue
Linda Lilja maatilaemäntä
Vapauspuolue
Lisbet Puttonen VM ja tradenomi
Valitsijayhdistys
Jarmo Hakulinen