Paimion kuntavaalien ehdokaslistat jätetty

0

Kuntavaalien ehdokaslistoja on jätetty tänään kello 16 mennessä. Paimiossa ehdokkaita on asettamassa seitsemän eri puoluetta, ja ehdokkaiden yhteismäärä on 115. Valtuustoon valitaan 35 henkilöä, eli Paimiossakin enemmän kuin joka kolmas ehdokas tulee valituksi.

Kokoomuksella ja sosialidemokraateilla on 27 ehdokasta kummallakin, Keskustalla 26.  Ehdokasmäärässä seuraavana ovatkin jo perussuomalaiset, joilla on 11 ehdokasta.

Keskusvaalilautakunta vahvistaa ehdokaslistat parin viikon kuluessa ja siinä vaiheessa ehdokkaat saavat myös ehdokasnumerot.

Paimion Kokoomus:
Pekka Alitalo sekatyömies, Pekka Aro maanviljelijä, Rauno Berg toimitusjohtaja, Jukka Hongisto hammaslääkäri, Heikki Ilmasti yrittäjyysneuvoja, Timo Ilola edustaja, Marita Jätinvuori opettaja, Jarkko Kallio aluepäällikkö, Saija Kotamäki sairaanhoitaja, Jyrki Laine rakennusinsinööri, Päivi Lindroos hoitaja, Sari Murto opettaja, Timo Mäkelä yrittäjä, Inkeri Oinas sairaanhoitaja, eläkeläinen, Jaana Paasonen aluetyöntekijä, Piia Rannikko kotiäiti, lähihoitajaopiskelija, Kristiina Reunanen yrittäjä, Jukka Salmela insinööri, Toni Salminen sähköisen tiedonsiirron konsultti, Aija Saloranta opiskelija, Seppo Santala toimitusjohtaja, Eetu Tanninen ylioppilas, Heikki Turpeinen rehtori, Johanna Vairinen-Salmela opettaja, Ville Valkonen KTK, Jaakko Valtakoski rakennusmestari, Ossi Vesalainen kaupunginpuutarhuri

Sosialidemokraatit:
Outi Heino laitoshuoltaja, Päivi Huhtala pääluottamusmies, Jaana Hörkkö talouspäällikkö, Maija Jokinen sosiaalityöntekijä, Outi Kaarela lastenhoitaja, Markus Kallio rengasmyyjä, asentaja, Karoliina Kuisma agrologi AMK, Mervi Kuusela hoitaja, Päivi Kylén varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Tapani Lahti  herastuomari, työvoimaohjaaja, Seppo Laitinen taksiyrittäjä, eläkeläinen, Asko Mäentaka, insinööri AMK, katsastusmies, Carita Mäkinen kauppatieteiden maisteri, myynti- ja markkinointipäällikkö, Juha Mäkinen laitosmies, työsuojeluvaltuutettu, Teemu Nisu opiskelija, Janne Nurmi kirkkoherra, teologian tohtori, Matti Pajala palomestari, eläkeläinen, Sari Rannikko sairaanhoitaja, Riitta-Kaarina Rantanen kartanpiirtäjä, hoitotyöntekijä, Minna Ratia palveluesimies, Hannu Riipinen erityisopettaja, eläkeläinen, Pasi Ristilä valtiotieteen maisteri, johtava yrityspalveluasiantuntija, Marja-Leena Ruohonen kuluttajaoikeusneuvoja, Tapani Salo varastonhoitaja Jarmo Silver työnjohtaja, Pasi Tuhkunen sähköasentaja, Timo Virta laskujen käsittelijä
Keskusta:
Eira Alander konttorinjohtaja, Leena Erälinna yritysasiamies, maatalousyrittäjä, Reijo Hallisto tullivirkailija, Jarmo Heimo kaupunkisuunnittelujohtaja, Heli Järvelä markkinointi-ja viestintäjohtaja, FM, Minna Kuhasalmi hieroja, maatilan emäntä, Juha Kuopila maanviljelijä, Heikki Kuparinen maatalousyrittäjä, Jouni Lehikoinen kirkkoherra, Olli Lehto opettaja, maanviljelijä, Mikko Lindberg   maatalousyrittäjä, agronomi, Teppo Lindberg  opiskelija, Tanja Lujala myyntiedustaja, Marja Mäenpää suurtalousesimies, Markku Määttänen yritysasiamies, Satu Nurmi  puutarhuri, Henna Pirhonen opiskelija, Jouni Pärssinen kaupunginjohtaja emeritus, hallintotieteiden maisteri, Pasi Pöri osastopäällikkö, Pekka Salminen eläkeläinen, Jouni Seppä teknisen vesikemian myyjä, Kaarina Tammi eläkeläinen, Markku Tuominen projektipäällikkö, Otto Tuominen maarakennus-ja kuljetusalan työntekijä, maaseutuyrittäjä-opiskelija, Joona Uusitalo opiskelija Tarja Vuontela FM, aineen-ja luokanopettaja
Kristillisdemokraatit:
Eeva Heurlin terveydenhoitaja/diakonissa, Kimmo Jalonen opiskelija, Jorma Kakkonen (sit.) diakoni, eläkeläinen, Hannele Kallin-Aalto eläkeläinen, Tytti Mäkilä yrittäjä/eläkeläinen, Janne Suominen (sit.) myyntipäällikkö, Kimmo Valkonen yöpäivystäjä, Jouni Ylitalo erikoismaalari
Perussuomalaiset:
Arttu Haapanen  rakennusmies, Seija Kaarilahti keittiöapulainen, eläkeläinen, Jonna Ketola sairaseläkeläinen, Ari Kinnunen yrittäjä, Ulla Kyynäräinen eläkeläinen, Pasi Laakso yrittäjä, Sanna Laakso lähihoitaja, Matti Mäkelä laatupäällikkö, Timo Peurala maanviljelijä, Jarmo Toivonen KM, opettaja, Jari Seppälä maanviljelysteknikko, levyseppä
Vasemmistoliitto:
Jörgen Hämäläinen eläkeläinen, metsuri, Mika Koskinen luottamusmies, Heikki Mannisto veturinkuljettaja,omaishoitaja, Tomi Nieminen pääluottamusmies,kokooja, Juha-Pekka Oksanen hitsaaja, Rauno Rautio konduktööri, luottamusmies, Kirsi Ruohomäki kuvataiteilija,eläkeläinen, Tarja Tikka-Westerholm myyjä, Juha-Matti Verho maalari, rap-artisti, Hannele Virtanen laitoshuoltaja
Vihreät
Sini Heino sairaanhoitaja TtK, Tintti Klapuri tohtorikoulutettava, FM, Pirkko-Liisa Kronbäck FM, luokanopettaja, Henna-Maria Lehtonen FT, kotiäiti, Seppo Päätalo (sit.) eläkeläinen, Saska Tuomasjukka toimitusjohtaja, FT