Paipissa ladut odottavat suksijoita

0
Luistavat ladut odottavat suksijoita Paipissa.

Hieman yli viikko sitten ovensa jälleen avanneessa hiihtoputki Finnfoam Paipissa ei ole vielä koettu aivan viime syksyn kaltaista kävijäryntäystä. Kesän lumenvaihto-operaatiossa koettuihin ongelmiin nähden alku on ollut kuitenkin lupaava.
– Siinä menee varmasti hetki taas, että ihmiset tottuvat käymään meillä. Jouduimme lykkäämään ovien avaamista parilla viikolla sen takia, koska viime talvena pihalle varastoitu lumi oli ehtinyt sulaa liikaa kesän aikana, eikä se riittänyt aivan koko lenkin uudelleenlumettamiseen, yrittäjä Vesa Oksanen kertoo.
Tällä hetkellä Paipin lenkki on pituudeltaan noin 550 metriä, eli noin 150 metriä täysimittaista lyhyempi. Se ei ole kuitenkaan haitannut kävijöitä.
– Ei tämä mikään valtava pettymys ole ollut kaikista ongelmista huolimatta. Pääasia, että Paipissa voi nyt hiihtää ja olosuhteet ovat huippuluokkaa. Yksikin kävijä totesi lenkin päätteeksi, ettei ole näin liukkaalla lumella hiihtänyt missään muussa putkessa, Oksanen kertoo.