Rouskiksesta kärryllinen haketta matkaan tänään

0

Rouskis järjestää avoimet ovet tänään perjantaina 14.9. klo 12–18 Korvenmäen jätekeskuksessa Salossa.Tilaisuuden avaa Rouskis Oy:n toimitusjohtaja Jaana Turpeinen. Jätelaitosyhdistys ry:n vs. toimitusjohtaja Esa Nummela kertoo jätehuollon muutoksista valtakunnan tasolla. Päivän aikana esillä ovat Rouskiksen palvelut. Neuvoja on saatavilla niin lajittelusta, kompostoinnista kuin jäteastioistakin. Rouskiksen henkilökunta neuvoo ja keskustelee mielellään kaikista jätehuoltoon liittyvistä asioista.

Opastetuilla jäteasemakierroksilla kerrotaan yksityiskohtaisemmin jätteiden käsittelystä ja jätekeskuksen toiminnasta. Tuttuun tapaan yleisötapahtumassa kiinnitetään huomiota siihen, että jätettä syntyy mahdollisimman vähän.

Halukkaat saavat ilmaiseksi mukaansa peräkärryllisen Korvenmäessä haketettua puuta tai risua. Hake sopii katteeksi puutarhaan tai kompostorin seosaineeksi. Jätteiden vastaanotto palvelee avoimien ovien päivänä klo 7-18.