Sauvon kuntavaaliehdokkaat julki

0

Sauvon kuntavaaleissa asettuu ehdolle 62 henkilöä, eli joka kolmas tulee valituksi. Pisin ehdokaslista on Keskustalla, jolla on 25 ehdokasta, Kokoomuksen listalla on 15 ehdokasta.  Sauvossa valitaan siis 21 valtuutettua.

Sauvon Keskusta:
Arto Alander maanviljelijä, Risto Ervelä toiminnanjohtaja, valt.maist., Mariitta Itälä-Poutanen sairaanhoitaja (AMK), Mauri Kanervo yrittäjä, Tuula Kankaanranta vahtimestari, Susanna Katajainen yrittäjä, FM, Sinikka Kavander eläkeläinen, Esko Kiviranta kansanedustaja, varatuomari, Jaakko Kivisaari terveyskeskuslääkäri, Perttu Laaksonen kouluttaja, yrittäjä, Maarit Laurila Maarit KTM, hallintovirkamies, Saila Myllykylä toimistonhoitaja, YO-merkonomi, Teuvo Möttö tietoliikenne tteknk., eläkeläinen, Tuomo Nikander urakoitsija-maanviljelijä (sit.), Jarmo Reponen rahoitusneuvoja (sit.), Janne Riski maanviljelijä, Anne Rostén yrittäjä, Markku Saarinen teknikko, Tanja Silfver yrittäjä, opiskelija, Satu Simelius VTM, kansanedustajan avustaja, Terje Suominen myyjä, yrittäjä, Riikka Tammisto maatalousyrittäjä, Markku Taskinen linja-autonkuljettaja, tietoliiikenneteknikko, Vesa Torvinen FT, puutarhayrittäjä (sit.), Milla Wirén yrittäjä, kotiäiti
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p.
Arffman Jari sähköasentaja, Finnholm Kenneth laattamies, Högmander Jouko vesilaitosten hoitaja, Kesälä Mari terveydenhoitaja amk, sairaanhoitaja amk, Krawczyk Snäll Joanna ohjaaja, erä- ja luonto-opas, Niemelä Pertti nc-koneistaja, Sundberg Eeva-Kaarina sosionomi, perhetyöntekijä, Toljander Jyrki sähköasentaja
Kansallinen Kokoomus r.p.
Grandell Jarkko toimitusjohtaja, yrittäjä, Itälä Jukka yrittäjä, peltiseppä, Kaarilahti Jaana asiakkuuspäällikkö, Kanerva Martti RKM, Knuutila Katri opettaja, kulttuuriala, Laine Helena HuK, PKLO, Lehtikankare-Toivonen Mari sairaanhoitaja amk, maaseutuyrittäjä, Mikkola Jari maanviljelijä, Nurmio Sauli maatalousyrittäjä, Paaskunta Erkki maatalousyrittäjä, Rusi Antti yrittäjä, Rusi Reetta TtL, erikoislääkintävoimistelija, Söderholm Erik maatalousyrittäjä, Valvikko Ari rak.mestari, Yli-Halla Tiina fysioterapeutti
Kristillisdemokraatit:
Maija Itälä KM, luokanopettaja, Mirja Kanervo lähihoitaja, Juhani Laulajainen koulutuspäällikkö, Marjo Puhakka (sit.) toimittaja, yrittäjä/isoäiti, Arja Rainio eläkeläinen, Mika Rauhala opettaja, ins.
Vihreä liitto r.p.
Itälä Mirja-Liisa laskentamerkonomi, Itälä Sanna lähihoitaja, Saikkonen Teemu biologi
Perussuomalaiset r.p.
Ahonen Jarkko vanhempi konstaapeli, Koski Juha tietotekniikan insinööri,  kauppatieteiden yo., Koski Silvia musiikin maisteri, kanttori, Reiman Keijo sähkölaitosasentaja
Muutos 2011:
Antti Tulonen, opiskelija