Vesa Keskilä palkittiin isännöinnistään

0

Isännöintiliiton Isännöitsijä 2012 -palkinto myönnettiin torstaina kaarinalaisen Maininki Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Vesa Keskilälle. Keskilä palkittiin innovatiivisesta ja pitkäjänteisestä työstä energiatehokkuuden eteen.
– Aika harva isännöitsijä panostaa energiatehokkuuteen yhtä paljon kuin me. Olemme myös kertoneet kokemuksistamme muille, mikä on aika harvinaista tällä alalla. Olen hankkinut itse energiatehokkuudesta runsaasti koulutusta, ja opetan Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa asiasta muita, kertoo Keskilä.
Maininki toimii Kaarinassa esimerkiksi Pehtorinkadulla, Isännänkadulla, Pyhän Katariinan tiellä ja Littoisten monitoimitalossa. Yrityksen pääaluetta on Kaarina, mutta 80:sta isännöitävästä taloyhtiöstä osa on myös Paimiossa, Paraisilla ja Turussa.