Kokoomus suurin Paimiossa

1

Perussuomalaisten rynnistys jäi Paimiossa hieman ennakoitua laimeammaksi. Puolue kykeni silti saamaan kahden paikan suuruisen jalansijan Paimion 35-jäsenisestä kaupunginvaltuustosta. Näiden kuntavaalien häviäjiä olivat Paimiossa kristillisdemokraatit (-2 paikkaa) ja vasemmistoliitto (-1 paikka). Voittaja Kokoomus, joka nousi nyt suurimmaksi ryhmäksi. Keskusta on kakkosena ja sosiaalidemokraateilla on edelleen kahdeksan paikkaa Paimion kaupunginvaltuustossa, mikä tietää kolmanneksi suurinta ryhmää.
Valta-asetelma Paimion valtuustossa on näin ollen yhä melko samanlainen kuin päättyvällä valtuustokaudellakin. Oikean laidan isot puolueet kokoomus ja keskusta pitävät hallussaan yli puolta valtuustopaikoista ja kykenevät halutessaan – ja kyllin sopuisina pysyessään – kantamaan päävastuun kaupungin päätöksenteosta.

lue lisää lehdestä tiistaina 30.10.

 

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.