Mene huomenna kuulolle

0

Onko sinulla ilmalämpöpumppu tai harkitsetko sellaisen hankkimista? Osaatko käyttää ja huoltaa laitettasi niin, että saat siitä parhaan hyödyn? Paimion koulukeskuksessa järjestetään tänään tiistaina klo 18 Ilmalämpöpumpun käyttö- ja huoltoilta. Asiantuntijana toimivat Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelu- ja asiantuntijaorganisaatio Valonian energianeuvoja Antti Numminen ja salolaisen Huolto Järvi Oy:n edustaja.
Ilmalämpöpumpun huolto on tärkeää, sillä pumppu ja sen suodattimet keräävät sisälleen epäpuhtauksia ja pölyä. Tästä syystä sisäyksikön suodattimet tulisi puhdistaa riittävän usein, jotta sen läpi kulkeva ilmamäärä ei pienennä koneen hyötysuhdetta. Tilaisuudessa käydään konkreettisesti läpi ilmalämpöpumpun sisäyksikön huoltotoimenpiteet ja käsitellään pumpun energiataloudellinen käyttö. Tietoa ja vinkkejä tarjotaan myös ilmalämpöpumpun hankintaa harkitsevalle.
Tilaisuuden järjestelyissä ovat Valonian ohella mukana Paimion opisto ja Paimion Sähkömuseosäätiö. Tilaisuus on myös osa Sähkömuseosäätiön Värähtelyjä luento- ja konserttisarjaa.