Pääministeri poikkesi aamulla Paimiossa

2
Myös Matti Mähönen kävi tervehtimässä pääministeriä. Vasemmalla Taina Tukia, kuvan nappasi kauppias Terhi Wirén.

Pääministeri Jyrki Katainen poikkesi aamulla Paimiossa. Paikallisessa K-Supermarketissa hän keräsi ympärilleen liudan paitsi sinitakkisia kokoomusehdokkaita, myös kaikenikäisiä kaupunkilaisia. Moni pääsi myös vaihtamaan pääministerin kanssa sanasen, kuten esimerkiksi Sauvosta paikalle tullut Perttu Laaksonen, joka kummasteli miksi kuntien on tehtävä yhdistymisselvityksiä, kun kerran ei ole luvassa pakkoliitoksiakaan.

Lisää vierailusta lehdessä huomenna tiistaina

2 KOMMENTIT

 1. Aivan mahtavaa pääministeriltä, että jaksoi poiketa paikalle! Täytyy myös mainita, että mukana oli puolueen varapuheenjohtaja Anne-Mari Virolainen. Suuri huomionosoitus puoluejohdolta Paimion Kokoomuksen vaalityölle ja erinomaisesti onnistuneelle ehdokashankinnalle. Ei voi kuin olla ylpeä niistä hienoista henkilöistä, joiden kanssa saa kampanjaa tehdä.

  Vaali-intoa kaikille!

  -Ville Valkonen
  Kaupunginvaltuutettu

 2. valitettavasti ja Ehdottomasti Suomen tähänastisen historian kallein mies,ja myös toivottavasti tulee jäämään sellaiseksi, sillä Suomen historia on pikapuolin tulossa tällä menolla tiensä päähän.

  jyrki sopi takauksille katon 17.5.2011
  Jyrki Katainen: mehän tienataan tällä. Muistaaka vain summa ….1.9 miljardia

  hyvä olla ylpee:)

  Ari Kinnunen
  kaupungin asukas

Kommenttien lisääminen on estetty.