Syksyllä kaikki liikkumaan- mutta entä jos ei saa salivuoroa?

0
Piikkiössä salivuorojen jako herättää närää.

Suurin osa suomalaisista liikkuu riittämättömästi. Valtio ja kunnat kampanjoivat jatkuvasti sen puolesta, että liikunnasta tulisi osa mahdollisimman monen ihmisen arkea. Kuten jokainen tietää, hyvä kunto on yhteydessä hyvään terveyteen.
Koska Suomen ilmasto on kolea – eivätkä kaikki halua juosta tai hiihtää – tarvitaan myös sisäliikuntatiloja. Mutta mikä neuvoksi, kun sisäliikuntatilojen tarve kasvaa selvästi nopeammin kuin uusia saleja voidaan rakentaa? Näin on käynyt esimerkiksi Kaarinassa, jossa moni liikuntaa harrastava ryhmä on saanut tänä vuonna kaupungin liikuntapalveluilta tylyä postia. Viesti on ollut, että vanha tuttu salivuoro ei enää olekaan saatavilla.
Piikkiössä tällainen kirje on tullut tänä syksynä monelle liikuntahallin pitkäaikaiselle käyttäjäryhmälle. Asia on saanut aikaan hämmennystä, harmia ja hieman myös suuttumusta.

Piikkiössä salivuorojen jako herättää närää.