Vesi poikki paikoin Paimiossa

0

Runsaat sateet ovat aiheuttaneet ongelmia paitsi maastossa myös putkistoissa. Lauantaiaamuun herättiin Paimiossa tilanteessa, että laajat alueet ovat ilman vesijohtovettä ainakin Ala-Vistalla ja tiettävästi putkirikkoja on mm. Kravinkujalla ja jossain radan varressa. Toistaiseksi ei ole tietoa, koska vesi jälleen virtaa.

Kaupungin nettisivuilla todetaan, että alapainepiirissä vedenjakelussa on häiriö: Putkirikon takia vedenjakelussa on häiriötä alapainepiirin alueella (mm. Ala-Vistalla, Kerkolassa, osassa Naskarlaa, Hanhijokea ja Moisiota). Vika on paikallistettu ja korjaustyöt ovat alkamassa (la 6.10. klo 7.00). Korjaustyö pyritään saamaan tehtyä lauantaipäivän aikana. Tilapäiset vedenjakelupisteet ovat käytössä paloasemalla ja kaupungin teknisellä varikolla, Sähköyhtiöntiellä.