Miksi Kaarina on niin hyvä?

0
Mikä siinä on, että Kaarina-neidon helmoissa on niin hyvä yrittää?

Kaarinan kaupunki on menestynyt viimeaikaisissa yritysilmapiiriä mittaavissa tutkimuksissa mainiosti: tuorein julkistus on Taloustutkimus Oy:n tekemä Kuntien imagotutkimus, jossa yrityspäättäjät antoivat Kaarinalle parhaan yleisarvosanan. Elinkeinoelämän keskusliitto EK julkaisi aiemmin oman tutkimuksensa, jossa Kaarina oli niin ikään yritysilmapiiriltään Suomen 50 suurimman paikkakunnan vertailussa ykkönen. Myös Varsinais-Suomen yrittäjäyhdistyksen Maakuntaennuste-kyselyssä Kaarina on jo pitkään sijoittunut kuntavertailussa kolmen parhaan joukkoon.
Kaarinan Kehitys Oy on käynnistänyt tutkimuksen, jonka tarkoituksena on selvittää, mistä Kaarinan menestys johtuu ja miten Kaarinan yritysilmapiiriä ja elinkeinotoiminnan edellytyksiä voidaan vielä parantaa. Tutkimuksen toteuttaa Turun ammattikorkeakoulu.
Tutkimukseen voi osallistua internetin kautta osoitteessa:  http://www.webropolsurveys.com/S/A0AD42F1F97C591D.par

Mikä siinä on, että Kaarina-neidon helmoissa on niin hyvä yrittää?