Piparitalot olivat loistavia!

4
Saunatontut ovat tässä talossa puuhakkaina.

 

Saunatontut ovat tässä talossa puuhakkaina.

Paimion Maalaisjoulumarkkinoilla avattu Paimion kaunein piparitalo 2012 kilpailu sai sekä kilpailijoiden että katsojien suosion.  Toinen toistaan komeampia piparkakkutaloja kertyi kisaan peräti 15 kappaletta ja ne ovat nyt esillä kaupungintalon parven näyttelyssä aina 15. joulukuuta asti.  Täällä Kuntsarin netissä ne ovat myös esillä kuvagalleriassa:  tosin suoralta kädeltä myönnämme, että läpikuultavan folion läpi kuvaaminen on haastava tehtävä.

Voit äänestää kauneinta taloa sekä siellä kaupungintalon näyttelyssä, että ohessa olevalla palautelomakkeella Kuntsarin kautta, tai sähköpostilla toimitus@kunnallislehti.fi 

Paras talo julkistetaan joulua edeltävällä viikolla ja lehdessä 21.12.

Kuvagalleria löytyy siis tuosta ylempää, kun painat kohtaa katsojalle ja valitset kuvagalleria ja sieltä kohdan “Kaunein piparitalo”.  Voit pyöräyttää talot esiin ja yläkulman info-merkkiä painamalla saa esiin työn nimen ja kilpailunumeron.

 

4 KOMMENTIT

Kommenttien lisääminen on estetty.