Syksyn uudet ylioppilaat

1

Syksyn uudet ylioppilaat on julkistettu tänään. Paimion lukiosta valmistuu kolme ylioppilasta: Roope Härmälä, Joona Uusitalo ja Vertti Virtaniemi. Heidät lakitetaan lukion itsenäisyysjuhlan yhteydessä 5.12. klo 13.00 Jokelan salissa .

1 KOMMENTTI

  1. Moi,pitkästä aikaa jaksan nostaa sormet näppäimistölle. Älysin itse tuon asian puolitoista kuukautta sitten. Järjestelyillä olisi (kenties) voitu välttää my6s Jokelan nykyiset (syksyiset) jättiluokat, siis ainakin toinen.Jokelassa ei turhista ruikuteta. Syksyllä jättiluokka ilmeisesti istuu tuntejaan vanhassa ruokasalissa. Sivistysjohtajan mieleen? En ottanut asiaa isommin puheeksi (keskustelin kyllä ainakin erään puolueen erään ihmisen kanssa) koska ajattelin itse niin että on turha pitkittää Nummenpääläisten tuskaa ja antaa aiheetonta toivoa. Tuntuu tuo sulkemispäätös olevan sen verran kiveen hakattu. Sitäpaitsi olen itse huono sanomaan olisiko pari jatkovuotta 100-200t € sijoituksen arvoinen.Meitä Saska yhdistää yksi politiikkaan huonosti sopiva piirre. Yritämme llöytää päätöksistä tai päätöksiin järkiperusteisia syitä tai ymmmärrettäviä perusteluita. Olen huomannut että se sopii huonosti paimiolaiseen politiikkaan. Vrt. tuntikehyskeskustelussa ilmennyt myöhäisyys pykälä. Tällähän mennään (onko aina menty?) näin: 1.tehdään päätös (virkamiehet?) 2.keksitään perustelut 3.hallitus/valtuusto kammetaan asian taakse. Minusta voisi olla toisinkin päin. Eli tehtäisiin päätös vasta keskustelujen, argumentointien ja perusteluiden pohtimisen jälkeen olemassa olevilla faktoilla. Ja niin että poliittiset ryhmät/valtuusto päättää ja virkamiehet toteuttaa. Kadunmiehiäon kyllä mukava jututtaa, tuntuu että täälläkin kansa ymmärtää paljon enemmän kuin arvataankaan -janne suominen-

Kommenttien lisääminen on estetty.