Tarjoustalon ovet liukuivat toviksi auki

2
Kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki ja Heikki Väänänen valmistautuivat avajaisseremoniaan iloisin ilmein.

Paimion uuden Tarjoustalon liukuovet eivät ensimmäisten avajaistuntien aikana juurikaan päässeet liukumaan kiinni, niin tiuhaan tahtiin väkeä lappoi sisään. Uuden myymälän avaus Paimion Teollisuustiellä oli kansanjuhlaa, ja kaupunginisät pääsivät yhdessä Tokmanni-konsernin toimitusjohtaja Heikki Väänäsen kanssa leikkaamaan perinteiset nauhat. Vilinää myymälässä riitti pitkän päivän ajaksi.

Tokmanni uskoo kasvuun, ja Paimion markkina-alueeseen. Lisää perjantain lehdessä. Kuvagalleriassa lisää kuvia, klikkaa Katsojalle -osioon.

Kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki ja Heikki Väänänen valmistautuivat avajaisseremoniaan iloisin ilmein.

2 KOMMENTIT

  1. Paimion uusimman kaupan asiakas, ole tarkkana pankkikorttisi tunnusluvun kanssa kassalla. Valvontakamerat ovat suoraan maksupäätteiden yläpuolella. Sama koskee K-Marketin pihassa olevaa Nesteen maksuautomaattia. t. Markku

  2. Tarkkana joo mutta mielestäni tunnusluku on vain sen ketä sitä käyttää!lienee melko epäilyttävää mikäli kauppa haluaa tallentaa juuri tunnusluvun.

Kommenttien lisääminen on estetty.