Hiirien talo voitti piparitalokisan!

0
Maarit Kujanpää ja Kati Lehtimäki tekivät hiirien talon ja keräsivät huippumäärän ääniä.

 

Maarit Kujanpään ja Kati Lehtimäen hiirien talo oli kisan suosituin.

Kati Lehtimäen ja Maarit Kujanpään tekemä Hiirien kenkätalo nousi ylivoimaiseen voittoon Paimion maalaisjoulumarkkinoiden kupeessa järjestetyssä piparitalojen katsoja- ja lukijaäänestyksessä. Paimion kaupungintalon parvinäyttelyssä kaikki kisaan lähteneet 15 piparkakkutaloa keräsivät runsaasti ihailua ja kannatusta, sillä talojen paremmuudesta äänesti peräti 1417 eri-ikäistä katsojaa.
Kenkätalo sai 427 ääntä, kun kaupungintalon parvella annetut ja Kunnallislehden nettisivujen kautta annetut äänet ynnättiin yhteen. Toiseksi sijoittui kilpailutyö nimeltä Heikkilä, ja se sai ääniä 170. Kolmanneksi sijoittui työ nimeltä Onnela 148 äänen turvin.
Kaikkia pistemääriä ei julkisteta, mutta joka ainoa työ sai liudan ääniä ja kuuden kärjen osalta äänimäärät kipusivat kaikilla yli sadan äänen. Lisää kisasta perjantain lehdessä.