Länsi-Suomen Pro Agriaa vetää Junnila

1

ProAgria Länsi-Suomen hallitus on valinnut aloittavan ProAgria Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi MMM Timo Junnilan. Hän toimii ProAgria Satakunnan toimitusjohtajana.
ProAgria Länsi-Suomi muodostuu, kun  Varsinais-Suomessa  toimiva ProAgria Farma ja ProAgria Satakunta yhdistyvät. ProAgriat yhdistyvät parantaakseen ja monipuolistaakseen palveluitaan. Uusi organisaatio tarjoaa yli 50 asiantuntijan voimin palveluita alueen maatiloille ja maaseutuyrityksille.

1 KOMMENTTI

  1. Uusi yhteinen alku ja taival alkaa Varsinais-Suomen ja Satakunnan välillä. Toivotan onnea ja menestystä Länsi-Suomen Pro Agrialle, joka aloittaa vuoden 2013 alusta toimintansa! Uusi asettaa aina haasteita, mutta ne on tehty voitettaviksi ja eteenpäinmeno on nyt ollut aiheelista. Uusi alku, mutta paljon tietotaitoa ja osaamista on järjestöllä takanaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.