Michael Monroe sai Aurora-mitalin

2
No nyt osui kohdalleen! Tämä symppis rokkari ansaitsi Aurora-mitalin, sillä hän on tuonut Turkua ja seutukuntaa hienosti esille!

 

No nyt osui kohdalleen! Tämä symppis rokkari ansaitsi Aurora-mitalin, sillä hän on tuonut Turkua ja seutukuntaa hienosti esille!

Suomalainen rock-musiikko ja turkulaisuuden positiivinen keulakuva Michael Monroe (oikealta nimeltään Matti Fagerholm, s. 1962, Helsinki) palkittiin tämän vuoden Aurora-mitalilla. Varsinais-Suomen liitto on myöntänyt Aurora-mitaleita vuodesta 1977 tunnustuksena maakunnan hyväksi tieteen, taiteen tai muun kulttuurityön alalla toimineelle henkilölle tai yhteisölle. Michael Monroe tunnetaan Hanoi Rocks -yhtyeen laulajana ja viime talvena hän nousi suosioon Voice of Finland- kisan tuomarina.
 Hanoi Rocks toimi vuosina 1979–1985 ja vuodesta 2001 kevääseen 2009. 1980-luvulla Hanoi Rocks oli kansainvälisesti menestynein suomalainen yhtye. Maailmanlaajuista mainetta niittänyt yhtyettä pidetään edelleen yhtenä rockin suunnannäyttäjistä.
–     Unelmien täyttymys on se, kun voi tehdä mitä eniten diggaa, ja tulee sillä toimeen, Monroe toteaa.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marja Mäenpää
9 vuosia sitten

Parhainta onnea Michael Monroelle:) Hän on positiivinen henkilö, joka saa hyvälle päälle kenet tapaakin. Myönteisyys ja oikea suhtautuminen asioihin on hänen tapansa toimia.

Kirsi Laiho
9 vuosia sitten

Kyllä meni mitali nyt niin oikeaan osoitteeseen, että ihan sydäntä lämmittää! Onnea, iloa ja valoa <3