Michael Monroe sai Aurora-mitalin

2
No nyt osui kohdalleen! Tämä symppis rokkari ansaitsi Aurora-mitalin, sillä hän on tuonut Turkua ja seutukuntaa hienosti esille!

 

No nyt osui kohdalleen! Tämä symppis rokkari ansaitsi Aurora-mitalin, sillä hän on tuonut Turkua ja seutukuntaa hienosti esille!

Suomalainen rock-musiikko ja turkulaisuuden positiivinen keulakuva Michael Monroe (oikealta nimeltään Matti Fagerholm, s. 1962, Helsinki) palkittiin tämän vuoden Aurora-mitalilla. Varsinais-Suomen liitto on myöntänyt Aurora-mitaleita vuodesta 1977 tunnustuksena maakunnan hyväksi tieteen, taiteen tai muun kulttuurityön alalla toimineelle henkilölle tai yhteisölle. Michael Monroe tunnetaan Hanoi Rocks -yhtyeen laulajana ja viime talvena hän nousi suosioon Voice of Finland- kisan tuomarina.
 Hanoi Rocks toimi vuosina 1979–1985 ja vuodesta 2001 kevääseen 2009. 1980-luvulla Hanoi Rocks oli kansainvälisesti menestynein suomalainen yhtye. Maailmanlaajuista mainetta niittänyt yhtyettä pidetään edelleen yhtenä rockin suunnannäyttäjistä.
–     Unelmien täyttymys on se, kun voi tehdä mitä eniten diggaa, ja tulee sillä toimeen, Monroe toteaa.

2 KOMMENTIT

  1. Parhainta onnea Michael Monroelle:) Hän on positiivinen henkilö, joka saa hyvälle päälle kenet tapaakin. Myönteisyys ja oikea suhtautuminen asioihin on hänen tapansa toimia.

  2. Kyllä meni mitali nyt niin oikeaan osoitteeseen, että ihan sydäntä lämmittää! Onnea, iloa ja valoa <3

Kommenttien lisääminen on estetty.