Kaarinan senioritaloissa tyytyväistä väkeä

0
Rakkaimmat vanhat huonekalut ovat seuranneet Anita Storbergia kaikissa muutoissa.

Pian viisi vuotta Kaarinassa senioritalossa asunut Anita Storberg on asumismuotoonsa erittäin tyytyväinen, eikä hän ole kuullut moitteita myöskään muilta asukkailta. Senioritalo koetaan turvalliseksi asumismuodoksi, ja sen sijainti terveyskeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan muista palveluista on oivallinen. Parhaimmillaan senioritalot luovat myös yhteisöllisyyttä, ja niin on käynyt Kaarinassa: asukkaat tuntevat toisensa, ja yhteinen asukastoiminta on vireää.
Kun Kaarinaan on noussut jo kaksi senioritaloa, Paimiossa ei ole vielä yhtäkään. Idea on ollut esillä pitkään, mutta tonttineuvotteluissa ei ole päästy ratkaisuun. Kun senioritaloa ei ole saatu aikaan, ikääntyviä paimiolaisia on jopa muuttanut muualle, Turkuun, Kaarinaan ja Saloon.
Lue koko juttu tämän perjantain Kunnallislehdestä.

Rakkaimmat vanhat huonekalut ovat seuranneet Anita Storbergia kaikissa muutoissa.