Kamppailulajit suosiossa Paimiossa

0
Taekwondon oikeaa potkutekniikkaa hiomassa Laura Liikkanen, Timo Manninen ja Niklas Kallio. Arkistokuva.
Uudet harjoitustilat ovat saaneet taekwondon harrastajamäärät nousuun Paimiossa. Oikeaa potkutekniikkaa hiomassa Laura Liikkanen, Timo Manninen ja Niklas Kallio.

Uusiin tiloihin Torikeskukseen syksyn aikana muuttaneet Paimion taekwondoharrastajat ovat saaneet tottua peruskurssilla siihen, että harjoituksia seurataan ikkunoiden takaa herkeämättä. Kauppakeskuksen käytävältä on hyvät näkymät harjoitussaliin, ja kiinnostus lajia kohtaan on johtanut harrastajamäärien nousuun.

– Emme ole aloittaneet vielä yhtään uutta kurssia, mutta moni vanha lajin harrastaja on palannut takaisin muuton jälkeen. Rakennus itsessään on vanhaan verrattuna hyvä, eikä sijainti aivan keskustassakaan huono ole. Tänne kaikkien on helppo tulla, ja esimerkiksi kauppareissun saa soviteltua hyvin treenien yhteyteen, peruskurssia vetävä tyytyväinen Mikko Yrjövuori sanoo.

Tällä hetkellä Paimiossa taekwondolla on noin 80 ja brasilialaisella jujutsulla  noin 20 harrastajaa.