Ruoska kärkijoukkueiden vauhdissa

0

Paimion Ruoskan peli on vuodenvaihteessa lähtenyt kulkemaan. Päättyneen vuoden viimeisessä ottelussa Ruoska matkasi Mynämäelle haastamaan sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvaa SBS Wimoa. Kamppailu kääntyi kotijoukkueelle viimeisellä minuutilla 6-5 (3-3, 2-0, 1-2) –lukemin.
– Luotimme puolustamiseen ja annoimme pallon vastustajalle. Vastaiskuista saatiin sitten hyvin maaleja aikaan. Katkerasti vastustaja pääsi tekemään viimeisen minuutin maalin ylivoimalla meille heppoisesti tuomitun jäähyn aikana, harmitteli Ruoska-valmentaja Jiri Haavisto.
Uuden vuoden alkajaisiksi paimiolaiset kohtasivat seuraavan sarjan kärkijoukkueista. Ruoska voitti ansaitusti ja kauden parhaalla esityksellään Hämeenkadun Pyövelit 5-6 (2-1, 1-2, 2-3) –numeroin.
– Viimeistely tökki alussa, kun tolppiakin kolisteltiin kolmasti ennen ensimmäistä maalia. Maalivahtipeli ja puolustus oli tiivistä ja onneksi pelin edetessä viimeistelyn tarkkuuskin parani. Pelaajat vaan meinasivat loppua kesken, kun aloituskokonpanosta menetettiin ottelun aikana neljä äijää. Silti mielestäni numerot jopa vähän mairittelevat pyöveliporukkaa, arvioi Haavisto.

– Kolmessa viime pelissä olemme voittaneet kaksi kärkiryhmän porukkaa ja hävinneet kerran maalilla. Kun tällä tasolla pystytään pelaamaan pisteitäkin tulee. Saa tosin nähdä montako pelikuntoista saadaan riviin tulevan tuplapeliviikonlopun matseihin, pohti Haavisto.
Tarkemmin perjantain 11.1. lehdessä