TOP sulkee Piikkiön konttorin

1

Turun Seudun Osuuspankki sulkee Piikkiön, Itäkeskuksen ja Kupittaan konttorit sekä rajoittaa kassapalveluaikoja Liedon, Ruskon ja Vehmaan konttoreissa. Konttorien sulkemisella ja muilla toimintojen sopeuttamisilla vastataan asiakaskäyttäytymisen muutokseen ja haetaan kulusäästöjä eli sopeutetaan toimintoja nykytilanteeseen.
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Saario nostaa taustalta esiin pankkitoiminnan sääntelyn ja kustannusten nousun sekä pankkiveron käyttöönoton. Hänen mukaansa myös vähittäispankkitoiminnan kannalta keskeinen tuottoerä, eli korkokate on liian alhainen, eikä toiminnassa voi lähteä siitä, että tulosta tehdään vain asiakasmarginaaleja ja palvelumaksuja nostamalla. On tehostettava toimintaa ja synnytettävä kulusäästöjä.
Piikkiön konttori yhdistetään Kaarinan konttoriin ja toiminta Piikkiössä päättyy 7.3. Henkilöstövähennyksiä TOP toteuttaa luonnollisen poistuman kautta.

1 KOMMENTTI

  1. Tuntuuko tutulta! Ensin kuntia yhdistetään ja sitten palvelut karkaavat uusiin keskuksiin. Näin tuon Piikkiön taajamankin käy ja lähimmät palvelut ovat tai tulevat olemaan Kaarinan tai Turun keskuksissa. Pian on varmaan ja osin tuo on jo toteutunut Paimiossakin, kun palveluja on supistettu lisää ja osa palveluista on jo karannut tuleviin kaupunki keskuksiin Kaarinaan ja Turkuun. Loppupeleissäkin Kaarinankin palvelut saattavat siirtyä Suomen Turkuun ja osin ovat jo siirtyneetkin. Esimerkkinä on Paimiossa Kalevan kylä, jossa oli aikanaan mm. kolmekin kauppaa, koulu, pankkipalveluita ja vuosien myötä nuo palvelut siirtyivät Vistalle ja nyt suunta on joTurkuun tai Turun seudulle päin ja tuo esimerkkin on osin näkyvissä jo tyhjien liikehuoneistojen määrässä. -Tietysti pankkipalveluihin vaikuttaa myös laaja nettipalveluiden mahdollisuksien käyttö, jolloin ei tarvita enää käyntiä pankissa:)

Kommenttien lisääminen on estetty.