Tuumasta duunii-tuet menivät heti

0

Kaarinan kaupungin kesätyökampanja Tuumasta duunin oli huikea menestys. Kaikki 50 tukipottia menivät heti keskiviikkona, kertoo Anne Rostedt Kaarinan kaupungista. Jonoonkin jäi liuta soittajia ja asiasta sähköpostilla kysyneita nuoria.

Kaarinan kaupunki tukee tänä keväänä 50 kaarinalaista nuorta kesätyönhakijaa 400 euron palkkatuella, jos nuori saa kolmen viikon kuluessa hankittua itselleen kesätyön kaarinalaisesta yrityksestä. Edellytyksenä tuen saamiseen on, että kaarinalainen yritys työllistää vuosina 1992-97 syntyneen nuoren kokopäiväisesti vähintään neljän viikon ajaksi 1.5.–30.9.2013.  Kesätyönhaussa kaupunki laittaa siis nuoret toimimaan itse. Mikäli nyt tukipäätöksen saanut nuori ei työllisty kolmessa viikossa, tuke menee seuraavalle jonottajalle.