Lumikokkareella auton ikkuna rikki

0

Autosta meni tuulilasi rikki, kun moottoritien ylittävältä Iso-Iivarintien sillalta Paimiossa heitettiin tiistaina kello 14.10 jäinen lumikokkare alas, ja kokkare osui moottoritietä kulkevan kuorma-auton tuulilasiin. Heittäjä oli noin 15-vuotias poika, joka oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja siniseen pipoon.
Varsinais-Suomen poliisi on saanut viime päivinä muitakin ilmoituksia vastaavanlaisista tapauksista moottoritien varrelta. Moottoritietä ajaneiden autojen päälle heiteltiin jääkokkareita tiistaina Skarppakullantien sillalta ja keskiviikkona Hämeentien sillalta.
Poliisin mukaan aiemmissa vastaavissa tapauksissa tekoihin ovat useimmiten syyllistyneet lapset, jotka eivät välttämättä ole ymmärtäneet toimintansa vaarallisuutta. Poliisi kehottaakin vanhempia muistuttamaan lapsiaan, että kyseinen toiminta saattaa johtaa vakaviin onnettomuuksiin.