Poliisi varoittaa taas asuntomurtautujista

0

Poliisi muistuttaa jälleen asuntojen suojauksen tärkeydestä, ja lähin poliisi ottaa mielellään vastaan vihjeitä varsinkin omakotialuille rantautuvista henkilöistä ja ajoneuvoista, jotka eivät näyttäisi ympäristöön kuuluvan.  Perinteisesti ulkomailta tulevat, asiaansa vihkiytyneet ja kaikkia pohjoismaita piinaavat asuntomurtajat liikkuvat ulkomailta vuokratulla autolla yksin tai kaksin. Usein heidät pudotetaan alueille etsimään sopivaa kohdetta vuorokaudenajasta välittämättä, mutta toimintatavat myös vaihtelevat.
Salossa Puistotiellä talon omistaja yritti viikonloppuna ottaa kiinni kahta kotoaan murtopuuhissa yllättämäänsä tummiin pukeutunutta miestä. Omistaja sai silmilleen kyynelkaasua ja joutui lopettamaan perässä juoksemisen kesken, ja miehet pääsivät pakenemaan.