Väärään suuntaan motarilla

0

Hälytyskeskukseen alkoi tulla soittoja keskiviikkona iltapäivällä viiden aikaan moottoritieltä, jossa henkilöauto ajoi Helsinkiin menevien kaistalla Turun suuntaan. Hajalan rampin kohdalla auto teki u-käännöksen ja jatkoi matkaa takaisin toiseen suuntaan, ajoi ylös Halikon rampista ja jatkoi matkaa Vaskiontietä pitkin kohti Halikon keskustaa. Poliisipartio antoi pysäytysmerkin, mutta auton kuljettaja ei reagoinut siihen vaan jatkoi matkaansa, ajonopeuden vaihdellessa voimakkaasti. Vanhan Turuntien kohdalla auto ajoi keskellä risteysaluetta osittain vastaan tulevien kaistalla. Liikenneympyrästä se kääntyi 110-tielle kohti Halikkoa välittämättä poliisin antamista pysäytysmerkeistä. Iilikkeen kohdalla oli toinen poliisipartio odottamassa, ja henkilöauto ajoi piikkimattoon ja pysähtyi. Kuljettaja oli lohjalainen vuonna 1945 syntynyt naishenkilö, joka määrättiin välittömästi väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.